Maitolaiturikirppis

Varaa paikkasi PIKAISESTI, VIELÄ EHDIT! Paikkoja on rajallinen määrä.

Maitolaiturikirppiksellä on taatusti väkeä! Varaa oma myyntipaikkasi
kesäisestä koko perheen suosikkitapahtumasta! Myyntipaikat ovat maksuttomia.

Kirppis sijaitsee Syviksen rantapaviljongin alakerrassa, tarvittaessa joitakin paikkoja järjestyy myös keskimmäisestä kerroksesta. Myös ulkosalla ranta-alueella voi toki sään salliessa kamppeita kaupitella!

Säännöt ja ohjeet:

  • Kirppispaikat ovat ainoastaan yksityishenkilöiden varattavissa. Yksi paikka per henkilö. Yritykset, järjestöt yms. toimijat voivat varata myynti- tai esittelypisteensä tapahtumaan täältä!
  • Kirppispaikan koko noin 150 x 150 cm. Alimman kerroksen pienet pöydät ovat kirppisväen käytettävissä, mutta niitä riittää vain muutamalle ensin paikalle saapuvalle, kannattaa siis ottaa varuilta oma pöytä mukaan. Mikäli Syviksen pöytiä käytetään, tulee ne suojata liinalla. Seiniin ei saa nitoa eikä teippailla mitään.
  • Osaston on oltava valmis klo 10.30. Autot tulee olla siirrettynä parkkipaikalle klo 10 mennessä eikä niitä saa ajaa ranta-alueelle ennen tapahtuman päättymistä (klo 15). Tavaraa voi tuoda rannassa olevan portin kautta tai yläkautta ns. normaalia reittiä.
  • Kirppiksellä saa myydä ainoastaan ns. normaalia kirpputoritavaraa, ei esim. ruokaa tai uusia tuotteita.
  • Paikkoja on rajallinen määrä, ne jaetaan varausjärjestyksessä.
  • Kirppismyyjät saavat mainostaa Maitolaituri-tapahtumaa kaikin keinoin – se on jopa suotavaa! Tapahtuman teema on tällä kertaa "Hullunkurinen Maitolaituri" – pukeudu / somista osastosi teeman mukaisesti!
  • Sääntöjen ja ohjeiden täsmennykset mahdollisia!

Kirppiksellä myös ota tästä ilmaiseksi-pöytä! Pöydältä löytyy tavaroita, joita voit ottaa mukaasi maksutta. Jos haluat kierrättää, voit itsekin tuoda tavaroitasi pöydälle (tavarat tuotava viimeistään klo 11). HUOM! Jokainen tavaroita tuonut on velvoitettu ottamaan jäljelle jääneet tavarat mukaansa tapahtuman päättyessä klo 15. Mikäli tavaroita ei tuolloin haeta pois, ne "jatkosijoitetaan" asiaankuuluvalla tavalla.

Tiedustelut ja varaukset ensijaisesti sähköpostitse: info(a)myrakka.com

Kerro varauksesi yhteydessä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Vahvistamme varauksen parin arkipäivän sisällä.