Yleisinfoa Maitolaituri-tapahtuman yleisölle

Maitolaituri

Eläimet

Tapahtumassa on monenlaisia eläimiä, joita toivomme yleisön käsittelevän asianmukaisella hellyydellä ja kunnioituksella. Eläimiä ei saa ruokkia ilman lupaa. Eläinten lähellä tulee ehdottomasti käyttäytyä rauhallisesti!

Emme vastaa eläinten mahdollisesta "eläimellisestä käytöksestä" tai esim. kakkaantuneista kengistä :-).

Ensiapu

Tapahtuman ensiapupiste sijaitsee kahvilarakennuksessa. Kysy kahvilan myyjiltä.

Jätehuolto

LAITATHAN ROSKAT ASIANMUKAISESTI ROSKIKSIIN. Tapahtumapaikalla on astiat sekajätteelle, keräyskartongille ja biojätteelle. Ethän heitä roskia maahan!

Eläinten tuojien, talutusratsastuksen järjestäjän ja koirien kanssa tapahtumassa vierailevien tulee ehdottomasti siivota eläintensä jätökset pois.

Tapahtuman jätehuoltopalvelut hoituvat pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Tulla Ky:n kautta.

Löytötavarat

Kadonneita tavaroita voi tiedustella numerosta 040 507 2713 tai sähköpostilla: info(a)myrakka.com. Löytötavarat jätetään Syvälahden lavalle, josta ne voi noutaa lavan aukioloaikoina eli käytännöllisesti katsoen silloin, kun siellä on tanssi-ilta tai muu tapahtuma.

Maksaminen

Meillä ei käy pankkikortit maksuvälineenä, varaathan siis mukaasi riittävästi käteistä. HUOM! Kangasniemellä käteistä voit nostaa Kangasniemen Osuuspankin seinässä olevasta Otto-automaatista sekä ostoksien yhteydessä K-Market Puulantorista!

Pysäköinti

Lava-alueella on runsaasti parkkitilaa. Toivomme yleisön kuitenkin pysäköivän autonsa tiiviisti tilan säästämiseksi. Mikäli joudutte pysäköimään Syvälahdentien varrelle, on tien toinen reuna ehdottomasti jätettävä vapaaksi autoista! Tanssilavan risteysalueelle on pysäköinti kielletty.

Ruoka ja juoma

Maitolaiturilla ei pääse nälkä tai jano yllättämään. Myynnissä mm. makkaraperunoita, lettuja, makkaraa, kahvia ja kahvileipää.

Tapahtuman järjestäjä

Tapahtuman järjestää Myräkkä ry.

Tupakointi

Tupakointi on tapahtumassa sallittu ainoastaan siihen osoitetuilla paikoilla.

Valokuvaus

Järjestäjä ottaa tapahtumassa valokuvia, joita julkaistaan myöhemmin tapahtuman nettisivuilla, Facebookissa, Instagramissa ja tulevien Maitolaituri-tapahtumien mainonnassa.

Jotain kysyttävää?

Ota yhteyttä: Myräkkä ry, 040 507 2713, info(a)myrakka.com. Huom! Tapahtumapäivänä emme ehdi lukemaan sähköpostia, kiireelliset yhteydenotot kannattaa siis hoitaa puhelimitse!