Myräkkäuutiset

Julkaisemme tällä sivulla yhdistykseen ja Myräkkä ry:n tapahtumiin liittyviä ajankohtaisia asioita. Muistathan myös seurata tapahtumien omia sivuja ja Myräkän Facebook-sivuja!

Uusin uutinen ylinnä!

Se oli siinä!

Kaikki yleisötapahtumat tämän vuoden osalta järjestetty. Talkooväen kanssa pidämme vielä oman tapahtumapäivämme ja sitten suuntaamme katseet tulevaan.

Yleisön, näytteilleasettajien, yhteistyökumppaneiden yms. palaute tapahtumistamme on tervetullutta - mikäli Sinulla on palautetta, kehittämisehdotuksia tai jotain muita terveisiä tapahtumiimme liittyen, ota yhteyttä: info(a)myrakka.com.

Mukavaa loppukesää kaikille!

(Julkaistu 2.8.2013)

Maali häämöttää!

Tämän vuoden tapahtumat on nyt lähes järjestetty - yhtä lukuun ottamatta! Viimeisenä, vaan ei todellakaan vähäisempänä toteutetaan vuoden suurin urakka, Maitolaituri 2013 -tapahtuma lauantaina 27.7. Syvälahden lavalla klo 12-16.

Luvassa on jälleen mahtava kattaus monenlaista kivaa ja viihdyttävää! Monet aktiviteetit ovat ilmaisia ja tuttuun tapaan emme peri pääsymaksua, kiitos siitä kuuluu tapahtuman pääyhteistyökumppanille Kangasniemen Agrimarketille sekä muille yhteistyökumppaneille.

Tervetuloa yleisöksi! Lue lisää tapahtumasta Maitolaiturin omilta sivuilta.

Myös talkooväkeä tarvitaa vielä tapahtumaan. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan talkoisiin, ilmoita itsestäsi osoitteeseen info(a)myrakka.com tai soita 044 333 3318.

(Julkaistu 18.7.2013)

Puula-Cupin suosio ilahduttaa

Kesän 2013 Puula-Cuppi pelattiin heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Saimme turnauksesta suorastaan loistavaa palautetta ja mikä parasta: ensi vuoden turnaukseen on ilmoittautunut jo 24 joukkuetta!

Mikäli varasijoille ilmoittautuu tarpeeksi porukoita, harkitsemme turnauksen joukkuemäärän kasvattamista kolmeenkymmeneenkahteen, jotta mahdollisimman monet pääsisivät mukaan. Kannattaa siis ehdottomasti ilmoittautua varapaikoillekin!

Kiitos kaikille tämän kesän turnauksessa tavalla tai toisella mukana olleille! Palataan samoissa merkeissä ensi kesänä!

Sixpäck

Kuvassa kilpasarjan voittajat, FC Sixpäck AC.

(Julkaistu 18.7.2013)

Katusählyn voitto kangasniemeläisjoukkueelle

15.6. Shellin pihassa pelatun Puula-Sport -katusählyturnauksen voiton vei Ässähässäkkä. Myräkkä onnittelee ja kiittää kaikkia turnaukseen osallistuneita sekä yhteistyökumppaneita!

Ässähässäkkä

(Julkaistu 18.7.2013)

Kesätapahtumat 2013

Myräkkä, kesätapahtumat 2013

» Avaa pdf-muotoinen esite

Kevään tapahtumamme, RPJP-tossulätkä järjestetään lauantaina 4.5., tervetuloa yleisö ja pelaajat!

Hauskaa vappua kaikille, täällä Kangasniemellä sitä vietetään aurinkoisessa, mutta varsin tuulisessa säässä!

(Julkaistu 1.5.2013)

Anomuksemme hylättiin

Kangasniemen kunnanhallitus päätyi hylkäämään anomuksemme uusien salibandylaitojen hankkimisesta.

Lähetimme sen tilalle kuntaan "perinteisen" rahallisen tapahtuma-avustusanomuksen ja nyt odotamme päätöstä asian suhteen.

---

Kiitokset kunnalle, "perinteisen tyylin anomuksemme" hyväksyttiin.

(Julkaistu 1.5.2013 - päivitetty 1.6.)

Maitolaiturin myynti- ja esittelypisteet nyt varattavissa!

Varausohjeet ja -lomakkeen löydät täältä!

(Julkaistu 17.4.2013)

Anomus uusista salibandylaidoista

Myräkkä ry päätti tänä vuonna jättää Kangasniemen kunnalle suunnatun rahallisen avustusanomuksen tekemättä ja siirtyä yleishyödyllisemmälle linjalle.

Anomme kunnalta uusia salibandykaukalon reunuksia rikkoutuneiden tilalle. Myräkkä ry tarvitsee niitä vain kerran vuodessa, mutta ne ovat Katusählyturnauksen kannalta oleelliset. Salibandyn (ja sählyn) harrastajia sen sijaan paikkakunnalla on yhä enenevässä määrin ja tarve ehjille reunuksille olisi kova.

Nyt innolla odotamme, mikä on kunnanhallituksen kanta avustusanomukseemme.

» Kangasniemen Kunnallislehti 11.4.2013: Salibandylaidat eivät pysy kasassa

(Julkaistu 15.4.2013)

Kevään ja kesän turnaukset - ilmoittautumistilanne

RPJP-tossulätkäturnauksessa on tilaa vielä viidelle joukkueelle. Jotta turnaus toteutuu, tarvitaan vielä vähintään kaksi joukkuetta lisää jo aiemmin ilmoittautuneiden kolmen poppoon lisäksi. » Lue lisää

Puula-Sport -katusählyturnaukseen mahtuu vielä kolme joukkuetta. » Lue lisää

Puula-Cuppi -harrastejalkapalloturnaus on ollut jo pitkään täynnä (24 joukkuetta) ja varasijoillakin on kolme joukkuetta peruutuspaikkoja odottelemassa. » Lue lisää

(Julkaistu 15.4.2013)