Puula-Cuppi -harrastejalkapalloturnaus

Yleisinfoa Puula-Cuppi 2023-turnauksesta

Kaikki turnaukseen osallistuvat joukkueet pelaavat aluksi samassa sarjassa alkusarjan pelit, neljässä viiden-kuuden joukkueen lohkossa. Kunkin lohkon parhaat jatkavat kilpasarjaan ja sarjoissa heikommin sijoittuneet harrastesarjaan tai korjaussarjaan.

Perjantai-iltana 30.6.2023 pelataan alkusarjan ensimmäiset pelit ja lauantaina jatketaan:

  • pe 30.6. klo 18 - n. klo 21
  • la 1.7. klo 9:30 - n. klo 16:30

Otteluohjelma ja lohkojaot julkaistaan täällä.

Jokaiselle joukkueelle tulee turnauksessa vähintään kuusi peliä, enintään kahdeksan.

Peliaika on 20 minuuttia/ottelu.

Tuomaroinnin hoitavat kortilliset jalkapallotuomarit (joissakin yksittäisissä peleissä saattaa olla kortittomiakin tuomareita).

Luethan tämän infosivun sekä turnauksen säännöt huolella! Mikäli jotain kysyttävää jää, ota yhteyttä:

Myräkkä ry
Puh. 040 507 2713, 044 571 6519
info(a)myrakka.com (turnauksen aikana tavoitat parhaiten puhelimella)

Palkinnot:

KILPASARJA
Voittajalle kiinnitys komeaan kiertopalkintoon, ”Puula-Kuppiin”
Pokaalit 3 parhaalle joukkueelle
Voittajajoukkueelle lisäksi 100 euron lahjakortti K-Market Puulantoriin.

HARRASTESARJA
Voittajalle kiinnitys harrastesarjan kiertopalkintoon
Pokaalit 3 parhaalle joukkueelle
Voittajajoukkueelle lisäksi 75 euron lahjakortti K-Market Puulantoriin.

KORJAUSSARJA
Voittajalle kiinnitys korjaussarjan kiertopalkintoon
Korjaussarjan kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalein
Voittajajoukkueelle lisäksi 50 euron lahjakortti K-Market Puulantoriin.

TURNAUKSEN "MAALITYKKI"
Turnauksessa eniten maaleja tehnyt henkilö palkitaan komealla pokaalilla.

Puffetti:

Turnauspaikalla palvelee puffetti, josta on saatavilla mm. kahvia, virvoitusjuomia, grillimakkaraa, makkaraperunoita, lettuja, jätskiä sekä monenlaista muuta suolaista ja makeaa purtavaa. Myyntiteltassa ei käy pankkikortit, kioskissa käy.

Pikapankkeja Kangasniemellä on kaksi, toinen sijaitsee Osuuspankin seinässä, Otto Mannisen tie 1-3 ja toinen S-Marketin ulkopuolella, Otto Mannisen tie 10. Käteistä voi nostaa myös K-Market Puulantorista ostosten yhteydessä, Asematie 4. 

Pukuhuoneet:

Joukkueiden käytössä on kaksi urheilukeskuksen huoltorakennuksen pukuhuonetta ja kolme jäähallin pukuhuonetta (yksi jäähallin pukuhuoneista on varattu ainoastaan naispelaajille). Tavaroiden säilytys pukuhuoneissa omalla vastuulla.

Yleisö:

Yleisölle on turnaukseen vapaa pääsy. Kannustusjoukkoja kannattaa värvätä mukaan runsain määrin, Puula-Cupissa on kiva viettää kesäistä päivää peleistä, rennosta tunnelmasta ja puffetin antimista nauttien!

Turnauksesta tiedottaminen

Turnauksen aikana jaamme kuvia, tunnelmia ja tuloksia Puula-Cupin Facebook-sivuilla. Päivitelkäähän tekin kuvia ja fiiliksiä sosiaaliseen mediaan! Nämä nettisivut päivitetään vasta turnauksen jälkeisen viikon alussa.

Kilpailutoimisto

Kilpailutoimisto palvelee urheilukentän huoltorakennuksessa, kioskin puoleisessa päädyssä. 

Löytötavarat

Löytötavaroita säilytetään kilpailutoimistossa ja niitä voi kysellä sieltä turnauksen ajan (puh. 040 507 2713). Turnauksen jälkeen ne jäävät urheilukeskukseen, josta niitä voi kysellä henkilökunnan paikalla ollessa (arkipäivisin, puh. 0400 575 682).

Ensiapu:

Ensiaputarvikkeet löytyvät kisatoimistosta, josta myös ensiapuvastaava kutsutaan paikalle, suuntaa siis sinne jos tarvitset apua. Jos kisatoimistossa ei ole ketään, kysy kioskista. Normaalit huollon piiriin kuuluvat toimenpiteet joukkueet hoitavat itse, kannattaa siis ottaa mukaan kylmäpakkauksia, särkylääkettä yms.

Puula-Cupin aikana ei Kangasniemellä valitettavasti ole lääkäripäivystystä. Vastaanoton sulkuaikana lääkäripäivystys on Mikkelin keskussairaalan yhteispäivystyksessä. Päivystysapu puhelin 116 117 palvelee ympäri vuorokauden. Hätätapauksessa yleinen hätänumero 112. 

Majoitus:

Kangasniemen majoituspaikat löydät osoitteesta kangasniemi.fi. Myös urheilukeskuksessa on luvallista majoittua teltoissa esimerkiksi kentän reunoilla - ilmoita turnauksen järjestäjille ennakkoon, mikäli joukkueesi majoittuu urheilukeskuksessa: info(a)myrakka.com.

Alkoholi:

Omien alkoholijuomien (+ muiden päihdyttävien aineiden) nauttiminen ja hallussapito on järjestyslain mukaan tapahtuma-alueella kielletty ja jos sellaista havaitaan, siihen tullaan puuttumaan järjestyksenvalvojien/henkilökunnan toimesta.

Tupakointi:

Tupakointikiellot (TupL 12 §):
Tupakointi on kielletty ulkoalueilla järjestettävien yleisten tilaisuuksien katoksissa ja katsomoissa sekä muissa tilaisuuden seuraamiseen välittömästi tarkoitetuissa tiloissa, joissa osallistujat oleskelevat paikoillaan.
Tupakoithan ainoastaan merkatuilla tupakkapaikoilla (toinen paikka kentän kioskin lähellä ison parkkialueen reunassa ja toinen paikka jäähallin jätekatosten luona). Tupakannatsat tuhkiksiin, kiitos! Järjestyksenvalvojat ovat velvoitettuja seuraamaan myös tupakointikiellon noudattamista.

Jätehuolto:

Kentällä ja kioskin sekä myyntiteltan luona on jäteastioita, ethän jätä roskia alueelle! Astioita on myös pulloille ja tölkeille. Jätehuolto toteuteaan yhteistyössä Tulla Ky:n kanssa.

Pysäköinti Puula-Cupissa

Pysäköinti urheilukeskuksen P-alueille. HUOM!!! Cupin väki ei saa pysäköidä lauantaina jäähallin vieressä olevalle parkkipaikalle, sillä se on varattu Puulan Ympäripyöräily -tapahtuman käyttöön.

Näin löydät perille urheilukeskukseen:

Turnauspaikka on Kangasniemen Urheilukeskus, osoite:

Teollisuustie 14
51200 KANGASNIEMI