Yleisinfoa Maitolaituri-tapahtuman yleisölle

Maitolaituri

Eläimet

Tapahtumassa on monenlaisia eläimiä, joita toivomme yleisön käsittelevän asianmukaisella hellyydellä ja kunnioituksella. Eläimiä ei saa ruokkia ilman lupaa. Eläinten lähellä tulee ehdottomasti käyttäytyä rauhallisesti!

Emme vastaa eläinten mahdollisesta "eläimellisestä käytöksestä" tai esim. kakkaantuneista kengistä :-).

Onko Sinulla eläin/eläimiä, joita voisit tuoda näytille Maitolaiturille? Ota pikaisesti yhteyttä: Myräkkä ry, puh. 040 507 2713, info(a)myrakka.com.

Ensiapu

Tapahtuman ensiapupiste sijaitsee kahvilarakennuksessa. Kysy kahvilan myyjiltä.

Jätehuolto

Toivomme jokaisen Maitolaiturivieraan lajittelevan jätteensä huolella! Tapahtumapaikalla on Tulla Ky:n astiat sekajätteelle, keräyskartongille ja biojätteelle. Ethän heitä roskia maahan!

Eläinten tuojien, talutusratsastuksen järjestäjän ja koirien kanssa tapahtumassa vierailevien tulee ehdottomasti siivota eläintensä jätökset pois.

Löytötavarat

Kadonneita tavaroita voi tiedustella numerosta 040 507 2713 tai sähköpostilla: info(a)myrakka.com. LÖYTÖTAVARAT JÄTETÄÄN SYVÄLAHDEN LAVALLE, JOSTA NE VOI NOUTAA LAVAN AUKIOLOAIKOINA.

Maksaminen

Meillä ei käy pankkikortit maksuvälineenä, varaathan siis mukaasi riittävästi käteistä. HUOM! Mikäli Kangasniemen Osuuspankin seinässä oleva Otto-automaatti ei (taaskaan) toimi, käteistä voi nostaa ostoksien yhteydessä K-Market Puulantorista!

Pysäköinti

Lava-alueella on runsaasti parkkitilaa. Toivomme yleisön kuitenkin pysäköivän autonsa tiiviisti tilan säästämiseksi. Mikäli joudutte pysäköimään Syvälahdentien varrelle, on tien toinen reuna ehdottomasti jätettävä vapaaksi autoista! Tanssilavan risteysalueelle on pysäköinti kielletty.

Ruoka ja juoma

Maitolaiturilla ei pääse nälkä tai jano yllättämään. Myynnissä mm. possuaterioita, lettuja, makkaraa, jätskiä, kahvia ja kahvileipää.

Tapahtuman järjestäjä

Tapahtuman järjestää Myräkkä ry.

Tupakointi

Tupakointi on tapahtumassa sallittu ainoastaan siihen osoitetuilla paikoilla.

Valokuvaus

Järjestäjä ottaa tapahtumassa valokuvia, joita julkaistaan myöhemmin tapahtuman nettisivuilla, Facebookissa, Instagramissa ja tulevien Maitolaituri-tapahtumien mainonnassa.

Jotain kysyttävää?

Ota yhteyttä: Myräkkä ry, 040 507 2713, info(a)myrakka.com. Huom! Tapahtumapäivänä emme ehdi lukemaan sähköpostia, kiireelliset yhteydenotot kannattaa siis hoitaa puhelimitse!